AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir aylık hamile olduğunu görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında iki aylık hamile olduğunu görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında iki aylık hamile olmak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet eder.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek imkanlarının genişleyeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında üç aylık hamile olduğunu görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beş aylık hamile olduğunu görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında dört aylık hamile olduğunu görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir