AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki aylık hamile olmak

Kahve falında iki aylık hamile olmak

Kahve falında iki aylık hamile olmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki aylık hamile olmak gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Kahve falında iki aylık hamile olduğunu görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında beş aylık hamile olduğunu görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında üç aylık hamile olduğunu görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki aylık hamile olmak canla başla çalışacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına inanılır.

Kahve falında dört aylık hamile olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir aylık hamile olduğunu görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, boş yere korku duyulacağına delalet eder.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir