AnaSayfa / Genel / Kahve falında beş aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında beş aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında beş aylık hamile olduğunu görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beş aylık hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Kahve falında iki aylık hamile olduğunu görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işarettir.

Kahve falında iki aylık hamile olmak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet eder.

Kahve falında dört aylık hamile olduğunu görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beş aylık hamile olduğunu görmek hafif ve iyi hissedeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç aylık hamile olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir aylık hamile olduğunu görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir