AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletini donuna yapmak

Kahve falında tuvaletini donuna yapmak

Kahve falında tuvaletini donuna yapmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletini donuna yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında tuvaletini donuna yapmak büyük bir makama geleceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donuna büyük abdest yapmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında dona kaka yapmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donuna çiş yapmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına inanılır.

Kahve falında büyük abdestini donuna yapmak evde dinlenmek zorunda olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde tuvaletini yapmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında halıya tuvaletini yapmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yükünün azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir