AnaSayfa / Genel / Kahve falında dona kaka yapmak

Kahve falında dona kaka yapmak

Kahve falında dona kaka yapmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dona kaka yapmak gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Kahve falında dona kaka yapmak unvan sahibi olacağına, lüksünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında donuna çiş yapmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaletini donuna yapmak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdestini donuna yapmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında donuna büyük abdest yapmak sıkıntılı bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tasa kaka yapmak sürekli bağırıp çağıracağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kakasını yapmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir