AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yiyecek görmek

Kahve falında çok yiyecek görmek

Kahve falında çok yiyecek görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çok yiyecek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Kahve falında yiyecekte kurtçuk görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayat yiyecek görmek de zenginliğe kavuşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecekten kıl görmek yakında hedefine ulaşacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yiyecek görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yiyecek alışveriş yaptığını görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında bedava yiyecek almak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yanık yiyecek görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir