AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş birini görmek

Kahve falında donmuş birini görmek

Kahve falında donmuş birini görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında donmuş birini gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Kahve falında denizin donmasını görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş adam görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Kahve falında donmuş göl görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulur.

Kahve falında donanma görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında erkeği donla görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında donmuş yağ görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında donmuş balık görmek işlerdeki karın artacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir