AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş su görmek

Kahve falında donmuş su görmek

Kahve falında donmuş su görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kişinin fakirleşeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında donmuş su gördüyseniz:

  • Yolun sonunda parlak bir son varken geçici sorunlara takılmayın.

Kahve falında donmuş su görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında suyun donmasını görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında donuna büyük abdest yapmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş çiçek görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Kahve falında don yakmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, güvenini sarsacağına işarettir.

Kahve falında denizi donmuş görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında donmuş tavuk görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Kahve falında donmuş akarsu görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir