AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun donmasını görmek

Kahve falında suyun donmasını görmek

Kahve falında suyun donmasını görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, sevinç ve mutluluğa, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında suyun donmasını gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Kahve falında donmuş su görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında suyun donmasını görmek aradığı aşkı bulacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında donmuş akarsu görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında donuna işediğini görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine inanılır.

Kahve falında paçalı don giymek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş balık yemek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Kahve falında donmuş et görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş hamsi görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir