AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş meyve görmek

Kahve falında donmuş meyve görmek

Kahve falında donmuş meyve görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, eşlerinin kapanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işaret eder.

Kahve falında donmuş meyve gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Kahve falında donmuş meyve görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş akarsu görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının donunu görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donuna sıçmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında donunu çıkarmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında donmuş deniz görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında don değiştirmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yeniden can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında don yıkamak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir