AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş kar görmek

Kahve falında donmuş kar görmek

Kahve falında donmuş kar görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, güzellik ve hayır geleceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş kar gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Kahve falında donmuş kar görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, tamamen içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kar don görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında donmuş yılan görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş tavuk görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında dona kaka yapmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında don yıkamak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş gölde yürümek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş akarsu görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir