AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babasının ağladığını görmek

Kahve falında anne ve babasının ağladığını görmek

Kahve falında anne ve babasının ağladığını görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, umutların biteceğine, ruhsal olarak etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının ağladığını gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında anne ve babasının ağladığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babanın ağladığını görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babası için ağlamak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın ağladığını görmek rahat edileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet eder.

Kahve falında babaya ağlamak varolan borçların yakında ödeneceğine, bilakis malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının ağladığını görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulur.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın arkasından ağlamak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, başarıların artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir