AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya ağlamak

Kahve falında babaya ağlamak

Kahve falında babaya ağlamak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında babaya ağlamak gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında babanın ağladığını görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının öldüğünü görüp ağlamak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasıyla ağlamak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölen baba için ağlamak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulur.

Kahve falında babanın ölmesi ve ağlamak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında babaya ağlamak asla yüksünmeyeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasının ağladığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir