AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babası için ağlamak

Kahve falında anne ve babası için ağlamak

Kahve falında anne ve babası için ağlamak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, aile hayatının bozulacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babası için ağlamak gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz. Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında anne ve babanın ağladığını görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babası için ağlamak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, onların güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babanın ağladığını görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yatırımların heba olacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babasının ağladığını görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalettir.

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babası öldüğü için ağlamak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya yorulur.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir