AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın arkasından ağlamak

Kahve falında babanın arkasından ağlamak

Kahve falında babanın arkasından ağlamak kul hakkına girmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında babanın arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında babanın arkasından ağlamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında giden birinin arkasından ağlamak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü arkasından ağlamak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin arkasından ağladığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölünün arkasından ağlamak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölenin arkasından ağlamak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir