AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın ağladığını görmek

Kahve falında anne babanın ağladığını görmek

Kahve falında anne babanın ağladığını görmek hayatının afiyette geçeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, çok hayırlı insan olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne babanın ağladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Kahve falında anne babanın ağladığını görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında anne ve babasının ağladığını görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babası için ağlamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babanın ağladığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasıyla ağlamak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında babası için ağlamak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, insanlar tarafından tanınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir