AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasının ağladığını görmek

Kahve falında ölmüş babasının ağladığını görmek

Kahve falında ölmüş babasının ağladığını görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, gülen yüzünün solacağına, hayırlı bir yola girileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının ağladığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında baba diye ağlamak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kurulu düzenin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasına ağlamak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babanızın ağladığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babası için ağlamak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında babaya sarılmak ağlamak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babasına ağlamak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, hastalıklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp ağlamak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, dualarının kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir