AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü denizde yüzmek

Kahve falında köpüklü denizde yüzmek

Kahve falında köpüklü denizde yüzmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, işlerin düzeleceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kederlerinin son bulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpüklü denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında köpüklü denizde yüzmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında köpük denizde yüzmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpüklü suda yüzmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında köpük suda yüzmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret eder.

Kahve falında köpüklü havuzda yüzmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında köpüklü denize girmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında deniz köpüğü görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı köpüklü deniz görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, planlarının bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir