AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş yağ görmek

Kahve falında donmuş yağ görmek

Kahve falında donmuş yağ görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş yağ gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Kahve falında donmuş yağ görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında don yağ görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında donmuş koyun görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donuna çiş yapmak bol kazanç elde edeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında yırtık don görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında don lastik görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek donu görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işarettir.

Kahve falında don aramak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir