AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş et kesmek

Kahve falında donmuş et kesmek

Kahve falında donmuş et kesmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş et kesmek gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Kahve falında donmuş et kesmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında don kesmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında donmuş et görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş çiğ et görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında donmuş kırmızı et görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında donmuş et almak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işarettir.

Kahve falında köpek eti kesmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir