AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurmalı tatlı görmek

Kahve falında dondurmalı tatlı görmek

Kahve falında dondurmalı tatlı görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında dondurmalı tatlı gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında tatlı dondurma yemek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına alamet eder.

Kahve falında dondurmalı tatlı görmek zor bir döneme gireceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı ve dondurma yemek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurma hediye almak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma düşürmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurmalı pasta yemek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında fıstıklı dondurma görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma yedirmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir