AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma hediye almak

Kahve falında dondurma hediye almak

Kahve falında dondurma hediye almak zararlarını telafi edeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Kahve falında dondurma hediye almak gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Kahve falında dondurma hediye almak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı ve dondurma yemek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında karışık dondurma yemek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kaymaklı dondurma görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve taşınacağına delalettir.

Kahve falında dondurma yediğini görmek arzularının yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında külahta dondurma yemek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurma dükkanı görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vanilyalı dondurma yemek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir