AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı ve dondurma yemek

Kahve falında tatlı ve dondurma yemek

Kahve falında tatlı ve dondurma yemek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, istediği herşeye sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tatlı ve dondurma yemek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Kahve falında tatlı dondurma yemek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı ve dondurma yemek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, zarara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dondurmalı tatlı görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyveli dondurma yemek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına inanılır.

Kahve falında dondurma almak yemek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limonlu dondurma yemek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken dondurma yemek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına inanılır.

Kahve falında sütlü dondurma yemek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir