AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma yedirmek

Kahve falında dondurma yedirmek

Kahve falında dondurma yedirmek parasız günler geçireceğine, zorlukların biteceğine, işlerinin düzeleceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Kahve falında dondurma yedirmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında dondurma yedirdiğini görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında dondurma yediğini görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin dondurma yediğini görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma yedirmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karda dondurma yemek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bademli dondurma yemek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir