AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma düşürmek

Kahve falında dondurma düşürmek

Kahve falında dondurma düşürmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dondurma düşürmek gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılmanız ya da yapacağınız yolculuklar esnasında yeni şeyler keşfedebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında dondurma düşürmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurmayı düşürmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına inanılır.

Kahve falında kakaolu dondurma yemek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fıstıklı dondurma görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaymaklı dondurma görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Kahve falında buzlu dondurma görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurma çalmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında külahta dondurma görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir