AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda dondurma yemek

Kahve falında karda dondurma yemek

Kahve falında karda dondurma yemek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, sermayesinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında karda dondurma yemek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Kahve falında karda dondurma yemek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sorunlarını çözebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle dondurma yemek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çilekli dondurma yemek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi dondurma yemek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dondurma yemek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak dondurma yemek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma yemek istemek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir