AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dondurma yediğini görmek

Kahve falında birinin dondurma yediğini görmek

Kahve falında birinin dondurma yediğini görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, kafasının da rahat edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin dondurma yediğini gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında birinin dondurma yediğini görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında dondurma yedirmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma yediğini görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında dondurma yedirdiğini görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma taşımak bir süre belini doğrultamayacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine işaret eder.

Kahve falında limonlu dondurma yemek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında fıstıklı dondurma yemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir