AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates satın aldığını görmek

Kahve falında patates satın aldığını görmek

Kahve falında patates satın aldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates satın aldığını gördüyseniz:

  • Bazı ailevi sorunlar sizi fazlasıyla üzebilir.

Kahve falında patates satın aldığını görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında patates satın almak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patates aldığını görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, huzurunun artacağına işaret eder.

Kahve falında satın aldığını görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Kahve falında içki satın aldığını görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın satın aldığını görmek en doğru şekilde öğreneceğine, yeni siparişler alacağına delalet eder.

Kahve falında civciv satın aldığını görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz satın aldığını görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir