AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı satın aldığını görmek

Kahve falında tatlı satın aldığını görmek

Kahve falında tatlı satın aldığını görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı satın aldığını gördüyseniz:

  • İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Kahve falında tatlı satın aldığını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında tatlı satın almak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı aldığını görmek kazancının artacağına,, keyiflerinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin satın aldığını görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında ev satın aldığını görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şampuan satın aldığını görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak satın aldığını görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir