AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma ikram etmek

Kahve falında dondurma ikram etmek

Kahve falında dondurma ikram etmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, büyük üzüntüler olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında dondurma ikram etmek gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmaya zorlayan ya da kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dondurma ikram etmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dolapta dondurma görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük dondurma görmek sabrını zorlayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erimiş dondurma görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet eder.

Kahve falında külahta dondurma görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında dondurma seçmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurmalı tatlı görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir