AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymaklı dondurma görmek

Kahve falında kaymaklı dondurma görmek

Kahve falında kaymaklı dondurma görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymaklı dondurma gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Kahve falında kaymaklı dondurma yemek büyük borçların altında ezileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında kaymaklı dondurma görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle dondurma yemek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kakaolu dondurma yemek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında limonlu dondurma yemek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine tabir olunur.

Kahve falında erimiş dondurma görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında vişneli dondurma yemek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tatlı dondurma yemek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir