AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurmayı düşürmek

Kahve falında dondurmayı düşürmek

Kahve falında dondurmayı düşürmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dondurmayı düşürmek gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Kahve falında dondurma düşürmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurmayı düşürmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurmalı pasta yemek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karışık dondurma görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına inanılır.

Kahve falında dondurma arabası görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurma çalmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı dondurma görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurma almaya gitmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir