AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasaport almaya çalışmak

Kahve falında pasaport almaya çalışmak

Kahve falında pasaport almaya çalışmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah pasaport görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işarettir.

Kahve falında pasaport almak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pasaportu kaybetmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil pasaport görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pasaport unutmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine yorulur.

Kahve falında pasaport görmek herkesi doğru yola çağıracağına, aç kalacağına inanılır.

Kahve falında pasaporta vize almak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir