AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak

Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak

Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak esenleyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret eder.

Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında uçak bileti kaybetmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak bileti almak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçak bilet almak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında uçak bileti aramak hevesinin kursağında kalacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Kahve falında uçak biletini kaybetmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Kahve falında uçak bileti görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında uçak bileti vermek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir