AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak kazancının da garanti ve sabit olacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak yokluğun biteceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında boy abdesti almamak elindekini de bitireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalettir.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Kahve falında boy abdest aldığını görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında boy abdesti almak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde boy abdesti almak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında boy abdesti görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında vize almaya çalışmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir