AnaSayfa / Genel / Kahve falında don kesmek

Kahve falında don kesmek

Kahve falında don kesmek hayali kurulan eve ulaşmaya, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, eşlerin boşanacağına inanılır.

Kahve falında don kesmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Kahve falında don kesmek yüzünün de güleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında donmuş et kesmek maddi açıdan ferahlayacağına, rahatın ve konforun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donunu kaybetmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş ırmak görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donu ters giymek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine inanılır.

Kahve falında don hediye almak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında kısa don giymek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında suyun donmasını görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir