AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş insan görmek

Kahve falında donmuş insan görmek

Kahve falında donmuş insan görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş insan gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Kahve falında donan insan görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında donmuş insan görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok yükseleceğine yorulur.

Kahve falında donmuş kedi görmek onlar tarafından yüceltileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında don atlet görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boklu don yıkamak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında donmuş kar görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında donmuş görmek moralin bozulacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında don almak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir