AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek donu görmek

Kahve falında erkek donu görmek

Kahve falında erkek donu görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek donu gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Kahve falında erkek donu görmek onlar tarafından yüceltileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz erkek donu görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında donlu erkek görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği donla görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş tavuk görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hırpalanacağına alamet eder.

Kahve falında don biçmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bol kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında donmuş yılan görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hasta ve zor geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş tavşan görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir