AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çamaşır katlamak

Kahve falında beyaz çamaşır katlamak

Kahve falında beyaz çamaşır katlamak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, yolculuğa, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır katlamak gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çamaşır katlamak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak borçların gittikçe artacağına, ibadete ağırlık verileceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı katlamak attığı adımların boşa gideceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında renkli çamaşır katlamak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek çamaşırı katlamak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında çok çamaşır katlamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz havlu katlamak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, iş hayatının düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir