AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu katlamak

Kahve falında havlu katlamak

Kahve falında havlu katlamak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havlu katlamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Kahve falında havlu katlamak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz havlu katlamak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çorap katladığını görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırı katlamak darlanacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçası katlamak hayırlı işlere girileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilim katlamak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan katlamak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında yorganı katlamak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir