AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon katlamak

Kahve falında pantolon katlamak

Kahve falında pantolon katlamak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon katlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında pantolon paçası katlamak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında pantolon katlamak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gazete katlamak daha zengin hale geleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik katlamak hayallerini gerçekleştireceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yufka katlamak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kıyafet katlamak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, elindekini de bitireceğine işaret eder.

Kahve falında birşey katlamak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir