AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı katlamak

Kahve falında halı katlamak

Kahve falında halı katlamak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, adını aklamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında halı katlamak gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında halı katlamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına inanılır.

Kahve falında çarşaf katladığını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında battaniye katlamak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak bahtının da çok parlak olacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik katlamak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında seccade katlamak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yufka katlamak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir