AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz ve ayı görmek

Kahve falında domuz ve ayı görmek

Kahve falında domuz ve ayı görmek işine dört elle sarılacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, işbirliği içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz ve ayı gördüyseniz:

  • Mutlaka paylaşmanız gerekiyorsa bir uzmandan yardım almanız daha doğru olabilir.

Kahve falında ayı ve domuz görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında domuz ve ayı görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Kahve falında ayı çok parlak görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük oyuncak ayı görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı kızıl görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, muradın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı kesmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı pisliği görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıya taş atmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir