AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı ve domuz görmek

Kahve falında ayı ve domuz görmek

Kahve falında ayı ve domuz görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayı ve domuz gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Kahve falında ayı ve domuz görmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz ve ayı görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı sevmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında siyah ayı yavrusu görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işarettir.

Kahve falında ayıyı kovalamak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ayı kurt görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak ayı almak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde ayı görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir