AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı pisliği görmek

Kahve falında ayı pisliği görmek

Kahve falında ayı pisliği görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı pisliği gördüyseniz:

  • Finansal anlamda büyüme sağlayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında ayı pisliği görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pislikleri temizlemek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat pisliği görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan pisliğine batmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ondan kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında güvercin pisliği görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi pisliği temizlemek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Kahve falında kuzu pisliği görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir