AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kesmek

Kahve falında ayı kesmek

Kahve falında ayı kesmek yanlış yönde kararlar verileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulur.

Kahve falında ayı kesmek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Kahve falında ayı kesmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayıyla dost olmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ayı görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Kahve falında üç ayı görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı konuşmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret eder.

Kahve falında boz ayı yavrusu görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz ayısı görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı olmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir