AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz leşi görmek

Kahve falında domuz leşi görmek

Kahve falında domuz leşi görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz leşi gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Kahve falında domuz leşi görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında kedi köpek leşi görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında leş kokusu almak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga leşi görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, bereketli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan leşi görmek sağlığının da bozulacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek leşi görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan leşi görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, sıkıntılara neden olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kedi leşi görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir