AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates sosu görmek

Kahve falında domates sosu görmek

Kahve falında domates sosu görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında domates sosu gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu birarada yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında domates sosu görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında soslu makarna yemek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında sosıs yemek kara kara düşüneceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sos yapmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında sos görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soya sosu görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı sos yemek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında soslu fıstık görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir