AnaSayfa / Genel / Kahve falında soya sosu görmek

Kahve falında soya sosu görmek

Kahve falında soya sosu görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisi paralayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Kahve falında soya sosu gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Kahve falında soya sosu görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalet eder.

Kahve falında ad ve soyad görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soyad görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soya filizi görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ad soyad görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, haksızlığa uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak soyarken görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında soya fasulyesi görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında ad soyad yazmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir