AnaSayfa / Genel / Kahve falında sos görmek

Kahve falında sos görmek

Kahve falında sos görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Kahve falında sos gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Kahve falında soslu fıstık görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sos yapmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı sos görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sos görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında soya sosu görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında soslu makarna yemek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soslu mısır görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işarettir.

Kahve falında soslu makarna görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir